Werving en selectie en detachering van Russisch sprekend personeel

Werving en selectie in Nederland

Het succes van onze formule is gebaseerd op onze kennis van zowel de Nederlandse als de Russische werkcultuur en mentaliteit. Bovendien hebben we toegang tot de Russische sprekende gemeenschap, omdat onze consultants zelf daarvan deel  uitmaken.

Werving en selectie in Rusland

Door de samenwerking met onze partners kunnen we ook in Rusland personeel voor u zoeken. We richten ons op management en managementondersteunende functies. De kandidaten die wij reeds voor Nederlandse bedrijven hebben gevonden, komen uit alle delen van Rusland, van Sint- Petersburg tot Vladivostok.
Tijdens de meerdere rondes van de wervingsprocedure kijken we goed of zij een westerse mentaliteit hebben, goed Engels of andere talen spreken, gemotiveerd zijn en kunnen werken met Nederlandse leidinggevenden. De laatste selectieronde tussen onze opdrachtgevers en de beste kandidaten vinden vaak plaats in Rusland, maar het is ook mogelijk om kandidaat via skype te spreken of naar Nederland te laten komen.

Detachering in Rusland (Outstaffing)

Voor bedrijven die eerst  poolshoogte willen nemen voordat ze een Russische collega in dienst nemen bieden wij detacheringdiensten aan. De door u geselecteerde kandidaat komt eerst voor een afgesproken aantal maanden bij ons in dienst,  daarna kan hij of zij de overstap naar uw bedrijf maken. Voor deze transfer wordt in overleg een bepaald bedrag gerekend. Voor bedrijven die in Rusland geen eigen vestiging hebben en de nieuwe collega niet in Nederlandse vestiging in dienst


© 2006 - 2017 Rusproject . Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden, Disclaimer, Privacy Statement